Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Vistaboy #88287 üzenetére

    Hozzászólnék. A Blizzard szépen kidolgozta nekünk a különböző szetteket / szettbónuszokat. Ez úgy is nevezik hogy build. Csak bizonyos skillekkel fog működni, ha árral szembe úszol akkor nem lesz dps, vagy tafnesz ,vagy resource és nem fog hatékonyan működni. De annyira nem, hogy a build ami T10-re is jó T1-en is szar lesz.

    Ezt persze nézhetjük úgy is hogy kb full ránk van kényszerítve hogy mivel játsszunk. Dehát ha csak T10-et meg GR45-öt nézem amit te említettél akkor azért csak van 6 kaszt és azokhoz min. 2-2 jó build. Ez a választék. Sajnos fel kell menni a DFansra és meg kell nézni mivel mennek az okosok és igazodni kell.

    Értem én hogy te mit játszol, a mi klánunkban is van aki nagy kisérletező és szeretne úgy menni ahogy neki jó, de amig a Blizzard nem ad alá geart addig ez nem fog működni. Ez nem profizmus kérdése, a legtöbb build faék egyszerű, és 5 rift alatt rá lehet érezni. Muszály abból az X ma létező "standard" buildből választani ami elérhető mert a skillek és az itemek össze vannak hangolva. Ha eltérsz tőle akkor egyszerűen nem jó. És azért nem mindegy hogy a te általad választott szinteden, T10-en meg GR45-ön frankón haladsz és élvezed, vagy szenvedsz esel kelsz.. gondódmög.. :K

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák