Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    Tényleg, amúgy érdemben a müholdas dolgokhoz, megtudtam hogy a napéjegyenlőségi napokon napi kb 15percre elmegy mindenhol az adás mert úgy állnak a bolygók és úgy süt be a nap hogy bezavar tudja az isten, a lényeg hogy márciusban akinél elmegy naponta kb 15percre az adás teljesen az e miatt van!:D

    meg is van a hivatalos duma!
    Ez egy jelszolgáltatás minőségét átmenetileg befolyásoló technikai jelenség, mely (a tavaszi és az őszi napéjegyenlőség idején) február, március és szeptember, október hónapban lép fel és kb 10-15 percig tart 15 napon át. A napsugárzás okozta interferencia 2 hétig tarthat, mely hatással van minden Föld körüli pályán működő műhold adására, mikor a műhold a Föld és a Nap között helyezkedik el, illetve halad át.
    A Nap felől érkező rádió-frekvenciás zaj erősebb, mint a műhold által kibocsátott jel, ez okozza a vételi jel megzavarását.
    Az előfizetők mindebből szolgáltatás kimaradást, vagy a vételi jel minőségromlását észlelik. Ugyanabban az időintervallumban eltérő területeken különböző hatást vált ki.
    A legfontosabb tudnivaló, hogy ez az adás-zavar naponta csak egyszer és általában maximum 10 percig tarthat. Az egyes műholdak különböző időpontokban esnek bele a Nap által zavart zónába.

    [ Szerkesztve ]

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák