Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    De rég irtam..:)
    Vmi régebbi hozzászólásra aki kritizálta hogy a SP hangja elcsúzott, megnyugtatom, hogy nekem upc-m van itthon kábeles és azon is elcsúszott. Tehát ki tehet róla? Az mtv biztony. Nem mintha az a 1-2mp-es csúszás vmi szörnyüség lett volna, vmiért én nem hivtam a upc-t miatta (nehen tettem volna amúgyis mert ők nem is 0-24-esek..)Ja, és csodákat müvel ha kedvesen áll hozzá egy hivó a dolghoz, speciál aki káromkodik én ott bontom a hivást..Csak egy jótanács ;)

    Akinek futtya lcd-re az miért digis???? Én még a projektoros nagytv-re se kötnék digit.. Akinek van pénze vesz upc-t vagy free karit kódokkal.

    Aki pedig az ügyfélszolgálatot szídja elmondom neki hogy ismerősőm upc-nél ügyfélszolgálatos, szerintem is 50x jobb, de miért is? mert sokkal drágább és rengeteg helyen van kábele is! Több bevétel, nagyobb és jobb ügyfélszolgálat! Több bevétel, nagyobb fizetés mindenkinek, és ott megtehetik hogy ha jó vagy kapsz jutalékot, nemhiába nyalják az ügyfelek s.... .Amit pedig már többször írtam a világon nincs két ugyan olyan ember, hülyék mindig is lesznek köztük amig nem szürik ki őket addig ottvannak, ennyi. Mindenki emberből van, mindnekinek lehet rossz napja, vagy épp ideges pár uninteligens hivástól..

    A számlatartozásokkal amúgy vigyázattok, mert mostantól 60napon túl mindenkit kikapcsolnak!

    [ Szerkesztve ]

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák