Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    már nem 72óra hanem 120.. Változott ászf év elején.
    "nem ezt irtam alá"-ra a módosuló ászf-et autómatikusan elfogadod ha valami nem tetszik belőle akkor jogilag tudtommal elállhatsz a szerződéstől
    Azt nem tudom ki hogy számol, de ugye észrevehetően "globális a felmelegedés", és van vihar bőven. Namármost ha ingyen kimenne mindenkinek szerelni a digi akkor az irtó sok kiadás lenne részéről..(szerelőnek pénz,benzindij, és a legfőbb hogy a szerződésben ezt irta alá az ügyfél, hogy vállalja hogy csak az első kiszállás dijtalan) Az meg a másik hogy akinek van egy kis értelmi szinte az be tudja állitani az antennát ha azon kár nem keletkezett.. Egy ember tekerget másik meg ordit ha ugrik a jelszint. Ha pedig nem olyan fontos hogy beállitsa maga akkor pedig várnia kell.
    Upc-nél lehet 1nap alatt ottvannak, én csak azt mondtam hogy hétvégén és este nincs ügyfszolg.
    Én csak azt nem birom sok emberben hogy ha vasárnap délben hiv és csodálkozik hogy nincs kint pár órán belül a szerelő, és mikor azt mondom neki hogy vasárnap van, Ön se dolgozik és pihenőnap van, akkor azt mondják hogy leszarja magasról. Utálom az ilyen embereket, ezért tart ott a világ ahol. Ezek azok pl. akit látam múltkor boltban, kasszás gürizik reggel 8óta du. 1kor ki akar menni wc-re meg enni, lezárják a kasszasort, erre jön bunkó vásárló és azt mondja ő leszarja hogy mi van a kasszással nem áll másik hosszabb sorba. Csak épphogy nem ütöttem le..

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák