Új hozzászólás Aktív témák

  • Dávid24

    csendes tag

    válasz atgel #4108 üzenetére

    Nemtudom mások mit mondanak rá, de nekem még sosem volt gondom vele. A ház oldalára van szerelve, szóval kevesebb az esélye hogy kimozdul. A másik nagyobb antennám is ugyanilyen anyagból van (szerintem) és ha azt a 120 cm-es fémdarabot nem gyűri össze a szél, akkor a 90 centiset se fogja. Az elmúlt egy év alatt 1 millimétert sem mozdult ki. A jelerősség még mindig ugyan annyi, pedig egy csomó vihar volt már és mégsem ártott neki. Csak rá van csavarozva egy egyszerű tartóra, amit a digi adott. A másik antennámat meg kellett erősitenem, mert még a legkisebb szélnél is már elkezdett táncolni körbe-körbe.
    Ahogy olvasgatok fórumokon, arra a következtetésre jutottam, hogy a Humax jobb mind a Hyundai. Egy ismerősömnek is Hyundai beltérije volt elejinte, de aztán lecserélték neki mert elromlott. Nagyon rövid ideig működött neki.
    A humax-szal nekem csak kevésszer volt gondom. Volt olyan alkalom hogy lefagyott és csak zúgott, nem reagált a távirányitóra. Kihúztam a falból, pár perc múlva vissza és megint működött.
    De ezen nem is csodálkozok, ha naponta kb. 10 órára van a TV bekapcsolva (vagy több).:(

Új hozzászólás Aktív témák