Új hozzászólás Aktív témák

  • Dávid24

    csendes tag

    válasz gabaly #4210 üzenetére

    Én nem úgy értem, hogy állandóan szétesik a kép. Szó nincs erről. Nézheted a digit egy 300 centis antennával, de akkor sem látsz semmi különbséget, ha jól van beállitva a kisebb. A hiba a digi központban van. Én nem verném le az antennát, ha nincs vele semmi gond.
    Mondod, hogy neked 90 centis antennád van és azzal jó a kép, de ahogy hallom a diginek is 90 centis antennája van (én még nem mértem le).
    Nálam a szerelők kiváló munkát végeztek. De ne mondjad, hogy kitünő a képminőség, mert a digi egyik rossz oldala az, hogy nem épp a legjobb szinten van a képminőség.
    Nem minden csatornán vészes a helyzet, de itt a fórumon is sok ember mondja, hogy ezen lehetne javitani.
    Engem különösebben nem zavar ez a hiba.
    Nálam az biztos, hogy nincs gond. Most mindenkinek más az elvárása azzal kapcsolatban, hogy mi a szép. Pl. én a kábeltévé után a digit kitűnőnek mondom. Ha megnézel Az Astra 19.2 műholdről egy csatornát, akkor meglátod mi a különbség, vagy csak egyszerűen átkapcsolsz A BBC World csatornára, ott valójában gyönyörű a kép. Nincs kép hiba. Hidd el, mig pár hétig néztem másik műholdas szolgáltató kiváló minőségű csatornáit, majd összehasonlitottam a digivel, én is kimentem és állitgattam az antennán de az a max képminőség.

    Azok a hibák, amik a digi központjában történnek, mint például a tv2 meg az rtl kép szétesésén nem segit egy nagyobb antenna.

    Nem minden csatornánál ilyen rossz a helyzet. Mondjuk a discoveryknél sokkal jobb az egész.

    Ezt a kockásodást leginkább gyors kameramozgásnál vagy fényvillanásnál lehet észrevenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák