Új hozzászólás Aktív témák

  • doczy_agi

    csendes tag

    Sziasztok!

    A következő dologban szeretnék egy kis segítséget, illetve tanácsot kérni(bár a philips tv-s topic-ba is írtam ezzel kapcsolatban és kaptam pár tanácsot, de azért gondoltam a megfelelő topicba ia beírom...:)):

    Kb 4 napja vettünk egy Philips PFL6636-os tv-t amin be is jöttek a digitális adók,de kezdetben néhány csatorna (az összes Discovery kivéve az ID, NatGeo, és még egy pár) kockásodott. Ezt megírtam a fent említett topicban ahol azt tanácsolták nézzem meg a kábelezést. Ezt meg is tettem, és találta, egy elosztót amivel meg volt toldva a kábel ami a tv-be ment. Ezt kiiktattam, és szép lett a kép mindenhol, de ezután a jelerősség "0" lett (jelminőség 95-100), viszont a kép mindenhol szép volt. Ezután vasárnap éjjel F1 után amikor elkezdődött a nagy vihar (nem tudom hogy ez számít-e) ismét kockás lett majdnem minden adó. Reggelre a "0"-s jelerősség felment olyan 35-62 közé, és ismét szép volt a kép. Azóta ezen a szinten mozog a jelerősség, a jelminőség pedig megmaradt olyan 95-100 között.

    Csak azt szerettem volna megkérdezni, hogy ez így normális-e, vagy a jelerősség gyenge? Mert pénteken beszóltam a DIGI-nek, hogy jöjjenek ki az akadozás miatt, és még nem szóltam nekik hogy megjavult a dolog, mert attól félek hogy nem normális ez a jelerősség ingadozás...

    Előre is köszi mindenkinek a segítséget, és bocsi a kimerítő és hosszú leírásért! :))

Új hozzászólás Aktív témák