Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    Alakul a dolog, mar 90-94% kozott van a legtobb ado :)
    *Ami a tortenetben az erdekesseget adja, hogy a lakasban elso toldasra kotom kozvetlenul a TV-be meno 3 meteres kabelt (amivel tegnap a legjobb eredmenyeket ertem el) akkor 9-10%, 40 folotti bit hiba arany van.

    Volt berakva egy szuro 2. csatlakozokent ahol az internet elagazott, ha azt nem veszem ki akkor 80-87% kozott van, kiveszem es oda kotom kozvetlen a TV-be meno kabelt akkor 90-94%.Magyarul jobb minoseget lehet elerni a 2. csatlakozasnal, mint kozvetlen az elsonel, pedig az elso es masodik csatlakozas kozotti 4 meteren nincsen semmi.

    Irtam a DIGI-nek azert hatha van jo otletuk (bar sok ujat nem tudnanak ok se mondani ezek utan :) ), de csak automata valasz jott, hogy a nagy erdeklodessel valo tekintettel csak 30 napon belul tudnak valaszolni, sot az is kiderult, hogy elektronikus uton kabel TV problemat nem lehet bejelenteni, mert nem minosul hibabejelentesnek. (a muholdas az igen)

    A legjobb megoldas valoszinuleg az lenne, hogy ha az ajton kivuli csatlakozasra kotnek egyetlen fo kabel agat, es azt vezetnem el a TV-ig, csak ugye fentebbi problema (*) miatt nem tudom erdemes-e.
    Valakinek van otlete ne tartsa magaban :)

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák