Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz hb000 #5260 üzenetére

    Dehát a HBO maga (HD nélkül) szerintem még kis szolgáltatók tömkelegénél megy analógon, a másolásvédelem minden apró kísérlete nélkül.

    Persze ki mit ért másolásvédelmen. A 21. században ez inkább a veszteségmentes digitális reprodukálhatóság. Nem pedig az, hogy a mezei videójelet felveszed egy VHS magnóval, vagy újradigitalizálod magadnak a számítógépben. Ez ma már túlhaladott... Amikor talán kazettás (videó)magnót/kazettát se kapni. Ugyanakkor, ha még létezik analóg rendszerben HBO, tuti zavarva van (lásd lyuk szűrő, ala "HBOszűrő").

    A prémiumot és minőséget/műfajt ne keverd. Prémium alatt inkább olyan plusz szolgáltatást/minőséget kell érteni, mint pl. az Eurosport HD, az "online" videtéka.
    Erről jut eszembe: UPC-nél hamarosan(?) bevezetik a T-hez hasonló WEBfelületről elérhető box programozást. Megmondom őszintén, nem az ördögtől való, nem 1x nap közben tudtam meg, hogy lesz olyan műsor amit megnéznék, de lecsúsztam róla. Ez a szolgáltatás is csak egyedi, szolgáltató által biztosított stb-vel műxik.

    Jó hát Inviteles területen élőként nekem sem elérhető a Tsystem IPTV megoldása... De senki nem is mondta hogy mindenhol van választási lehetőség.
    A kötelező stb-t nem mindenki szívásként éli meg, rengeteg pozitív dolog kapcsolódik hozzá:
    - bár LCD tv-m van, nincs benne DVB-C tuner.
    - nézhetek olyan adót, ami nincs a digi kínálatában.
    - van videótéka (minden előnyével, és hátrányával)
    - nem kel költeni drága box-ra, ráadásul felveszi az A műsort, miközben a B-t nézem

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák