Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz ronson #8500 üzenetére

    Szegyen vagy nem ez uzlet, a szponzorok diktalnak, ok meg minnel magasabb profitot szeretnenek, ami a fizetett jogdij es a lefedettseg kombinacijabol all ossze, es egyatalan nem feltetel, hogy az elofizeto HD-ben nezhesse a meccset.

    Ezert szolt kozbe az UEFA amikor a TV2 a PRO4-re szamuzte a keddi BL meccset, a DIGI nelkul kevesnek iteltek meg a lefedettseget. (ami egyebkent a szerzodesek resze.)

    Az a csoda nem vettek el eddig a DIGI-tol BL jogokat, mert a ~24%-os lefedettseg edes keves, azt tudom elkepzelni hogy nem volt jelentkezo megfelelo ajanlattal, igy osszesegeben inkabb a magasabb profitot valasztottak.
    Mivel Magyar resztvevo nincs a BL-ben, igy biztos nem voltak egetrengeto ajanlatok, mint mondjuk hasonlo esetben Nemetorszagban, vagy Angliaban lenne.

    DIGI maga alatt vagja a fat, azzal hogy 2 es fel eve keptelen megegyezni az UPC/T-Home parossal, elfognak bukni egy csomo kozvetitesi jogot, mert lesz olyan ajanlat ami mar a fizetett jogdij es lefedettseg tekinteteben is tul tesz a DIGI-n.

    #8502: Filozofia? uzlet az alkalmazkodasrol szol a piac igenyeihez, es nem filozofiazasrol.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák