Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz zelikocc #34992 üzenetére

    Ugyan-ugyan, kicsit naiva érzetét kelted most. Gondolod, hogy a Távközlési szuperholding csak dísznek jött létre a napokban és ott lezárult? Csak úgy dísznek? :) Csak arra szolgál, hogy az Antenna Hungária és a 4iG összebútorozzon meg pár kisebb cég? Pont a digi transzfer végelegesítése előtt (amit előre beharangoztak)? Ugyan...

    Gondolod a Digi sport is csak véletlenül bukott el szinte minden nívósabb sportot és adott át másnak? Nem azért, mert a brandet kifogják vezetni? És biztosan nem volt szerencséjük... a korábbi közvetítésben közreműködő kommentátorok/stb is véletlenül dobbantottak egyszerre a az aréna 4-hez és egyéb helyekre?

    A 10 éves telko-s múltammal valószínűleg én is csak félre beszélek és ezek nem arra egyértelmű jelek, hogy a tranzakció lezárul? :)

    Értem én, hogy egyfajta hit, vagy vágyakozás felülírja a tényeket, de itt már nincs miről beszélni.

    A UPC transzfer nem ugyanígy volt beharangozva? S kb bő fél évvel később meg is történt (utána - ha jól emlékszek - ~3/4 évük volt, hogy a UPC brandet, arculati elemeket is kivezetéssék)

    #35010sifarr

    Pontosan, valószínűleg itt a megvásárolt frekvenciákhoz, a transzferhez kötődően meg volt szabva, hogy meddig kell igénybe venni a frekvenciákat és egy fejlesztési ütemet is vállaltak. Lehet csak ezért voltak folyamatosak a fejlesztések ezt követően is.

    De, hogy milyen üzleti érdek magyarázná, hogy maradjon egy lábas szolgáltatóként jelen a Digi? SEMMI (teljes stratégiai öngyilkosság, s már a megtérülés se lenne biztosított közel sem így). Komoly kimutatások vannak arra, hogy milyenek a lemorzsolódási arányok egy négy lábas ügyfélnél (jobb, mint a három lábasnál - ha mobil hang is kötődik hozzá).

    ... de egy gyerekcipőben járó hálózatot vinni úgy, hogy a korábbi marketing kommunikáció mentén se lenne értelmezhető (meglévő szolgáltatás mellé, kijelölt területek, stb-stb)

    #35009Renwick

    Igen, biztosan csak véletlenül vásárolt a magyar állam már korábban is 25%-ot a telenorban. :D

    #34995Renwick

    Itt már egyébként - T-Systems - lehet, hogy a német politika is felülről szólt, hogy ezt nem kellene :D

    Egy biztos, hogy eddig még nem volt olyan nagy transzfer, ami hónapokig ott lógott volna a levegőben, amit már tényként közöltek, s meghiúsult volna (a 4iG tulajdonosi körében). :)

    Ez már végbemegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák