Aktív témák

  • Szoles

    senior tag

    válasz Hydra SR #10679 üzenetére

    Jó az oldalad, és még vírust sem kaptam róla, vagy csak ügyesen lapít! :) Bár több idő kellene, hogy rendesen végignézegessem, de azért egy negyed órácskát el voltam a nézelődéssel.

    Észrevételeket kérdeztél. Talán csak annyi, hogy pont az egyik vízeséses képedből hiányzik az exif (a többit nem tudom, mert pont ennél érdekelt nagyon az expóidő), gondolom kimaradt. (De emiatt nehogy újra csináld az egész oldalt! ;) )

    Más, hogy én például 17 collos minitoron nézem, és itt sajnos görgetni kell fel-le még a fekvő képeket is, mert nem férnek el. Ha nem lenne az a qrva hirdetés fent, akkor szépen elférne. Nem szabadulsz meg tőle? Bár az igazság az, hogy megérdemelnél (pontosabban a képeid, téged annyira nem ismerlek :D ;) ) egy rendes domaint és saját tárhelyet!

    A "dizályn" nagyon egyszerű, de emiatt jól és könnyen használható. Ha az egyszerűség volt a cél, akkor talált. (Én esetleg a linkek, kisebb betűs feliratok betűtípusát és kinézetét szépíteném, meg zavarnak kicsit a szögletes zárójelek, nem is értem azok minek vannak ott.)

    Ennél több dologba nem sikerült belekötnöm, pedig igyekeztem, hidd el! :) Minden link működik, és még tartalom is van mögötte. Mennyibe került az oldalad? 200 millió? :D

Aktív témák