Aktív témák

  • sztyui2

    őstag

    válasz j.bravo #14115 üzenetére

    Szerintem nem kell versenyezni, meg szavazgatni. Csak dobáljuk be a képeket az adott témában, és azt kommenteljük. Ha valakinek nem tetszik a kép, vagy úgy érzi, hogy nem érdemes arra, hogy kommentálja, akkor nem kommentálja. De szerintem is a versengés elrontaná a dolgot.
    Az ötletadásról pedig annyit, hogy mindig rak be valaki egy témát és kész. Nem kell kiválasztani, hogy ki legyen az! Akinek jó ötlete van, az egy commentben bemondja a következő témát!Ha nem nyom senki témát, akkor az előtte lévő téma addig van érvényben, amíg valaki nem javasol egy újat.
    A témák lezárása innentől egyértelműen akkor van, amikor bejelentik a következő témát.
    A következő témának a bejelentését pedig minden felhasználó (aki témát akar javasolni) el tudja dönteni, hogy mikor jött el az ideje.
    Értelemszerűen nem két napra egy témaadás után. Viszont ha látjuk, hogy már rég nem érkezett kép, akkor észrevesszük, hogy na, itt új téma kell. Néha, ha valaki szükségét érzi annak, akkor egy kommentben szól, hogy, "Na, akinek van valami ötlete, az most nyomja be!".
    Ha rossz téma(ami látszódni fog, mondjuk ha most benyomna valaki egy "család a strandon" című témát, nem sok kép lenne) van, és egyértelműen nem jön rá kép, akkor természetesen akár két nap után le lehet váltani a témát.
    Ha ugyanazon a napon, vagy esetleg ugyanabban az öt percben két felhasználó különböző témát rak be, akkor mindenki eldöntheti, hogy mire alkot. Vagy akkor a másik lesz a következő téma.

    Ki fog ez alakulni, de nem kell versenyeztetni az embereket szerintem.És annak is lehet jó témaötlete, aki nem tudna soha nyerni, vagy elérni bármit is a versenyeken. Ezért se verseny nem kell, se pedig konkrét témaválasztót nem kell kijelölni.

Aktív témák