Aktív témák

  • sztyui2

    őstag

    válasz ksanyo #14149 üzenetére

    Azt mondta, hogy nem minősíti. Tehát nem mond róla véleményt.Honnan vetted, hogy nem jó a téma?Egyébként ha olyan céllal mondta, hogy rossz a téma, az azért van, mert ebben a témában nehéz egyedit alkotni. Mindenki szubjektíven azt hiszi, hogy milyen jó képet csinált a saját szeretett macskájáról, pedig egyáltalán nem biztos hogy így van, csak azért, mert élőben aranyos.
    Azért rossz téma, mert mindenki ugyanúgy ábrázolja a saját macskáját/kutyáját. Nehéz újat mutatni. A fotovilag.hu-n például szabály, hogy nem lehet a képfórumba rakni kutyás/macskás képet, kivéve ha nagyon-nagyon eredeti. Ez pont ezért van. De ez nem csak ezzel van így, mert például az is szabály, hogy nem lehet naplementés képet sem berakni,hacsak nem nagyon különleges. De a cseppfotózás is már egy eléggé lejáratott téma. Szóval ezekben a témakörökben nagyon nehéz újat alkotni.
    Persze természetesen mindenki ellövi az alap képeket is, amit mindenki ellő, mikor még fotós pályája kezdetén van(de nem biztos, hogy publikálja, félre ne értsd, ezt már nem konkrétan neked írom. Nem azt akartam mondani, hogy nem kellett volna felraknod, de remélem megérted, amit írtam). És csak jelentős fejlődés, és sok ellőtt alapkép után tud csak igazán újat alkotni.

Aktív témák