Aktív témák

  • sztyui2

    őstag

    válasz *Ropi* #14353 üzenetére

    PSP-vel kapcsolatban teljesen igazad van. Meg is tisztítottam, de legjobban a tükröződős részre és a kijelzőre figyelte, hogy ne legyen semmi porszem vagy kis szösz, és észre se vettem a felfüggesztőnél a piszkot, csak amikor már gépen néztem a képet. De mivel első próbálkozás volt, így nem gondoltam annyira komolyan, mert 100%-ra vettem, hogy nekifutok még egyszer.Akkor majd figyelek a piszokra is a felfüggesztőnél.
    A papír texúráját is csak gépen lehetett észrevenni, és sajnos nem nagyon tudok vele mit csinálni. Talán ha nyomnék rá egy kis Blur-t, az hátha segítene.
    Ha valakinek több tapasztalata van e téren mint nekem, segíthetne, hogy hogyan tudom megcsinálni úgy, hogy ne legyen árnyék. Vagy nem érdemes elhagyni az árnyékot, mert akkor csak olyan, mintha ps-ben bevágtam volna egy fehér háttérre?
    Ha viszont van árnyék, akkor hogy tudom lágyítani? Ha messzebb viszem a lámpát, akkor már teljesen mások a fények, és mindent kezdhetek elölről beállítgatni, és nem biztos, hogy ugyanolyan lesz a végeredmény, mint erősebb árnyékkal, de nagyobb fénnyel.

Aktív témák