Aktív témák

  • sztyui2

    őstag

    válasz Chapel #22896 üzenetére

    Amolyan tetszik is meg nem is:D
    Van szép DOF, van minden ami kell. Látom az érzést, amit át akartál adni, és nem csak egy közelpontra tekert fókuszgyűrűvel van megoldva a bokeh, hanem van normálisan éles dolog is a képen, mégis faszán meg van oldva, hogy a bokeh-ból kirajzolódó fények léptek elő főtémává.
    Tehát minden megvan, de mindent összevetve nekem olyan átlagos kép. Semmi igazán látványos nincs rájta. A színek jól el vannak találva, érződik az éjszakai város fíling, de ugyanakkor látszik is, ahogy írtad is, hogy csak amolyan "tesztfotó", hogy valami kép legyen már, ha van lehetőség f1.2-t használni :)
    Na tehát jó vagy nem jó a kép? Tetszeni nem tetszik igazán, de jobb, mint néhány kép, amit mostanában láttam itt a fórumon(van azért néhány kivétel).

    Sajna nagyon elszaporodtak mostanában a "fotóblog" szerű képek. Az ilyen "erre voltam, arra voltam és kattingattam ész nélkül és mutatok 20 képet róla válogatás nélkül" nekem nem nagyon jön be.
    Most már nem rólad van szó, hanem általánosságban. Régóta nem láttam már egy igazán ütős képet errefelé. Most visszalapoztam, eléggé messzire és alig találtam értelmes képet. Hát nem tudom, szvsz az utolsó jó kép mondjuk ez, és ez is már elég régen. Több, mint 10 napja. Ez előtt meg néhány tűzijátékos, de az se most volt már, meg azok között is volt jónéhány nagyon gyenge. Visszább meg már nem is merek menni.
    Tudom, hogy iskola van sokaknak, meg munka, én se érek rá msotanában az iskola miatt sajna. Remélem kicsit fellendül a topic színvonala a közeljövőben.

Aktív témák