Aktív témák

  • Slowman

    aktív tag

    válasz Cassidey #25054 üzenetére

    Ha nincs kedvetek már fotókat feltenni, vagy csak úgy gondoljátok, hogy minek mert úgyse tudna nektek itt segíteni senki (végül is jogos), akkor legalább az amatőrebb, kezdő réteg segítésére csak írjatok értékeléseket. Hogyan tovább, mit javítson az adott képen stb., merre lehet találni hasznos cikkeket amik alapján ti is tanultatok.
    Az Emberábrázolás / Strobist topic szerintem valami ilyesmi lett volna csak eléggé meghalt :(( . Pedig sok hasznos dolog volt ott (beállítások, fények stb.) de legfőképpen tetszett a kezdeményezés, mert szvsz jó is kisülhetett volna a dologból.
    Akár lehetne az is, hogy feltesztek egy képet és leírjátok, hogy milyen beállítások mellet készültek stb., esetleg pár hasznos tipp, hogy ne hosszas úton a kezdők maguktól jöjjenek rá hanem már mások tapasztalatát felhasználva gyorsabban tudnának fejlődni. Nyilván ez a ti időtökből venne el és megérthető, hogy ha nincs ehhez senkinek se kedve, de én speciel szívesen fogadok minden kritikát, tippet és hasonlókat. Naponta csillió képet nézek fórumokon, fotósok oldalán a fejlődés érdekébe, de sokról csak annyit látok, hogy de frankó csak, hogy csinálhatnék én is ilyet :F . Elég kevés ember írja le a fotómegosztó oldalakon a készítés beállítását (csak nem tudom miért jó ez :U ), így igen nehéz lemásolni, az adott technikát. Nyilván nem az a célom, hogy fullon lecopyzzak valakit, de a tanulás első fázisa szerintem valahol itt kezdődik, aztán majd később a tanultakat beleépítem a saját képembe.
    Csak egy ötlet, bocs ha hosszú lett :B .

Aktív témák