Aktív témák

  • máyköl

    veterán

    válasz Agent87 #28179 üzenetére

    1. hsz.:
    "kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle"

    Tehát lehet profi képeket is berakni ide, hogy hű de jó, grat, de akkor az az igazság, hogy semmit nem tanul belőle az illető, csak megmutatta, hogy mit tud, és mindenki pár tapsolós szmájlit berakott, és semmivel nem lett okosabb.
    Viszont ő, azt érzi, hogy a kutyás képe pl. jól sikerült, mert nincs még meg az a képessége, hogy látja, hogy mi a jó kép és melyik nem annyira, és melyiket lenne érdemes ide felrakni. Pont ezért kell inkább leírni,hogy hogyan csinálhattad volna jobban, másképp, hogy legközelebb egy sokkal jobb kutyás képet rakjon fel, majd még jobbat, és még jobbat. Így tud fejlődni. De ha azt mondod, hogy bocs, ez nem üti meg a szintet, ne rakj fel ilyen képeket, akkor abból nem fog semmit sem tanulni, és legközelebb ugyanilyen képeket fog csinálni, csak azt már fel sem rakja, hogy nehogy megint elzavarják, de ha tudja, hogy múltkor is segítettek, hogy mit/hogyan/másképp, akkor berakja megint. De ha nem rakja már be, akkor annak nő az esélye, hogy elmegy a kedve az egésztől, és elnézést a kifejezésért, hagyja a francba az egész fotózást.
    Ha türelmesen leírjátok, hogy hogy lehetne jobb a kép, akkor ő abból tanulni fog, és hidd el, el fog indulni a fejlődése, és 1-2 év múlva, már álompékeket készíthet.
    Én is néha nagyot csodálkozok, hogy 1 éve, hogy mertem egy ilyen képet ide felrakni. És ezt nem magamnak köszönhetem, hanem azoknak, akik leírták mindig alaposan, hogy legközelebb mit csinálj másképp. :)

Aktív témák