Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz drkbl #2857 üzenetére

    Thx, neked meg Marsunak is.

    A kocsi mellett ott volt a feltételezhető tulaj is, csak a már kivágott képen nincs rajta.

    Szerintem ez lett a legjobb kép amit a ringen lőttem. Elhasználtam 2db 512-es XD-t többnyire panoráma kép alapnak.
    Nagyon sok kép született 2-300-zal repesztő versenyautókról, duck tape-pel ragaszgatott Safety carról [link] (illetve egy a pályára felkeveredett SX4-ről [link], amire a mai napig nem jöttünk rá mi a francot kereset ott a verseny közben, habár én orvosra gyanakszok, mert pár másodperccel utánna már lengették a piros zászlót), de rendszeresen valamelyik tartó oszlop bele lógott a kész képbe. Nagyon rossz helyen voltunk, de csak ott volt árnyék.

    Ez a kép még ami megfogott: [link]
    Amiből várhatóan újabb Heinenken doboz készül:
    [link] Képnek sz*r, mert beremegett, el is rontottam a fokuszt, nagy képből lett ez a kicsi kivágva, de látványnak vicces, ahogy tolják vissza a boxba.
    Hiába utálom a német járműveket, de talán a legszebb túra autó: [link]

    A maradék, szépen sikerült képek már mind sablonos, álló versenygépekről készültek, azokban nincs semmi extra.
    Volt még egy Press-es, fotós gyerek, akit szívem szerint belőktem volna a célegyenesbe. Gugolva fotóznám, a box utca mellől a lassan behajtó kocsikat, a verseny végén, erre rendszeresen elém áll, véletlenül nekem üti a táskáját mikor épp exponálok. Látszott rajtam, hogy szerencsétlenkedek, apám fotóaparátja, mert havonta egy-két napot használom. Erre teljesen olyan helyzet volt, mintha direkt szívatott volna, mert egy kifejezetten jó helyet kaptam ki.

    Egy kép a macskocáról [link], meg kutyakról este a Gellert hegy tetején. Nem volt pofám belevakuzni az arcukba, hosszabb záridőnél meg úgyis bemozdultak volna. [link]


    [Szerkesztve]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Aktív témák