Aktív témák

  • kricsi81

    senior tag

    válasz Sada88 #33644 üzenetére

    Azt, hogy jó nem mondom (döntse el mindenki magának), de sima fekete a háttér: [link]
    Ja, és ez nem stúdióban készült, hanem a Váci utcában :) (szóval eléggé más körülmények)
    Egy kis brush-olás után ez is sima fekete hátterű lenne: [link]
    (szintén Váci utca)

    Bár ezek nem egészalakosak, de egészalakos fekete hátterű kép elég ritka. Az H&M-nek (főleg a katalógusokban) van viszonylag sok fehér-világosszürke hátterű képe.

    Oké, hogy a ruha volt a lényeg, de azért ilyen igénytelen munkát ne adj ki a kezedből. A fények nem szépek, a pózok sem az igaziak, a "lebegés" gázos (és az utómunka is), és elég életlenek is a fotók. Ezeket mondták kb a többiek is, én is így látom.
    Elég sok amatőr a 100%-os fehér háttére hajt, pedig egy szürke háttér sokszor jobban mutat. Nézd meg, mennyire élethű (meg esztétikailag is milyen), hogy egy "darab" (a leghalványabb "fajtából" se) árnyék sincs a lábuknál? (a nem pontos utómunkától eltekintve, mert látszik a gyűrődés a textilháttér miatt)
    Ha pedig csak az a cél, hogy utólag valamilyen plakátra vagy akármire rá lehessen tenni a modellt, inkább használj ilyen ronda zöld hátteret (ez erre való): [link]

    Továbbá tudom ajánlani (ha komolyan érdekel a divatfotózás) az America's Next Topmodel műsort, itt meg tudod nézni őket (angolul): [link]
    (sok fotózás van benne, és ha már divatfotózás, magát a divatot sem lehet kihagyni)

    kovacsrichard.hu

Aktív témák