Aktív témák

  • Jinxx

    senior tag

    Marsu #4103: Jó kis képek, csak nekem elég semmitmondónak tűnnek. Amit Bee csinált az első képeddel, az határozottan jót tett neki. Szerintem ezek a témák úgy mutatnának jól, ha lenne valami plussz a képen. Pl. én megpróbálnék ezen a helyen csillagjárást fotózni, belekomponálva a romokat. Vagy éjszakai képeket, ha lenne lehetőségem 2 különböző színű vakuval itt ott megvillantva. És lóg a kezem a bilibe tudom... :DDD
    Hydra: Köszönöm szépen, jól esik a dícséret tőled is. ;) Amit szeretek fotózni, az általában sikerül valamien szinten. Szeretnék makrózni is, de kellene hozzá felszerelés, és türelem. Nameg valami amit lehet makrózni. Egyébként élvezem akkor is, ha egy jó kép sem lesz a végén, és ez a lényeg. :) Hétvégén lett egy pár gombás képem, azt majd megmutatom, és lehet véleményezni.
    A madaras képeid nem lettek rosszak, de valahogy az utómunka (vagy nem tom mi) nem tetszik. Némeiknek nem élethűek a színei, kontrassztalanok, kicsit életlenek, és egyik másik olyan mintha vakuzva lettek volna, vagy utólag a sötét tónusú madár szintre hozva a háttérhez, és ez nem jön be. A jégmadarasak lettek talán a legjobbak. Tudsz te ennél többet is na.... ;)

Aktív témák