Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz sztyui2 #44852 üzenetére

    Próbálkoztunk anno páran TFCD-vel, és a leszűrt tanulságok egyike volt, hogy megér(het)i egy nem kezdő modellre áldozni. Ezért is bátorkodtam megjegyezni :) Persze volt sok egyéb tanulság is, amiket leszűrtünk, csak azóta nem szerveztünk újabb fotózást.

    Ha én keresnék egy melóval, akkor - "fair play" megfontolásból, bár tudom, a mai világban ez nem túl életrevaló tulajdonság - egyértelmű lenne, hogy a modellnek is fizetnék, függetlenül az egyéb költségektől. Persze ez a veszély mostanában nem fenyeget :)) Nem is bánom.
    TFCD esetén mondjuk lehet alkudozni meg lehet beszélni hogy a költségeken hogy osztozunk (aszerint ki "jobb" a saját területén, ld. amit lentebb is írtál, illetve kinek van esetleg konkrét célja a konkrét képekkel; pl konkrét modell/fotós pályázaton való indulás, stb, stb, stb.)
    Az 500px-es portfóliót innen a melóhelyről valamiért nem tudom megnézni, majd otthonról csekkolom - bár mivel a blogodra/flickr-edre/ide néha feltévedek, azért nagy meglepetés gondolom nem ér majd :D

    Whatever.

Aktív témák