Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    Köszönöm mindenkinek a kommenteket. Szerintem is jobb az autós (fényszennyezett). :)

    Ami a fényszennyezést illeti: igen, vannak olyan helyek, ahol nincs fényszennyezés... de ezek vad helyek. Itt is a Zselic közepén van a Csillagos Ég Park... hehe... egyáltalán nem veszélytelen. Vadászok, vadak, stb... én az autót se mertem elhagyni a múltkor. Lemegy a Hold, utána semmit se látni. :(
    Majd jövő hétvégén lövök pár "fényszennyezés nélküli" fotót.

    (#45122) Larry303: picit jobbra kellett volna a kamera, ugyanebbe az irányba, és egy kicsit lefelé, hogy a horizont feljebb kerüljön. ÁLLVÁNY és szűk rekesz (olyan 11 és 16 közti). Jó kis hiperfokál. Amit érdemes megtartani az a vonalak. A stég, a csónak hátulja, és a horizont nagyjából 1 pontba tartanak. Kicsit kezelni kellene az ég fehér foltját. Sokat dob rajt, hogy elvitted a melegebb színek felé a hőmérsékletet.

    (#45116) Horbal: tetszeni tetszik. A képeket és tartalmukat csak hosszas nézés után fedezi fel a néző. Szerintem beleférhetett volna a mélységélességbe az egész fényképező. És egy kics pucolás is ráfért volna a fényképezőre (lencse). Abból a motoros képből többet is mutathatnál (márha saját v családi termés).

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák