Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz Chapel #46375 üzenetére

    Nemcsak én, SztenMárs kollégával együtt nyomtuk. Az ötletgazdaságot már hirtelen nem tudom, de a topik életben tartása érdekében ő legalább annyit tett mint én.

    Egyébként simán feltámaszthatnánk ezt a mókát, ha lenne elég ember aki komolyan részt venne rendszeresen. Nyilván nem kellene halotti bizonyítvány a "hiányzáshoz", de jó volna tudni hogy hány emberre számíthatunk olyan szinten hogy mondjuk 4 fordulóból 3-ban részt vesz.

    Szóval lenne igény újra egy PH!-s témakeresős játékra?

    Részemről örülnék, akkor lehet hogy újra effektíve is fotóznék :D

    (holnap lelépek, valószínűleg nem fogok netezni egy pár napig, jövő hétfőig-keddig lehetne visszajelezni hogy kit érdekel komolyan. Jöhet PÜ, és aki tényleg lelkes, az biztos megtalálja a topikokat is :D Van egy "éles" és egy csevegős topik. A csevegősbe is írhattok akár ha érdekelne a játék.

    szerk.: látom közben megtaláltátok :R . Nézzétek át az ottani szabályrendszert, szerintem nem volt az rossz. Persze nincs kőbe vésve, lehet változtatni, de kiindulásnak mindenképp jó; és szerintem nem kell sok változtatás.

    játékmester: nem muszáj hogy egyetlen ember legyen, lehet 2-3 ember felruházva ezzel a feladattal, csak egyeztetni kell hogy mikor ki intézi, hogy minden egyes forduló nyitást/zárást pontosan egy ember csináljon, ne nulla, ne kettő :D
    Örülnék ha nem lenne muszáj feltétlen nekem, de ha többen lennénk, szívesen leszek az egyik.

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Aktív témák