Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    (#47846) máyköl: Nem rosszak, de van még mit javítani rajtuk. Kicsit kicsi a mélységélesség, vagy túl nagy a cropp. Ehhez a témához, ha van elég fény, mindenképp az F5,6, de inkább a F6,3 illik kicsit nagyobb gyújtótávval.

    (#47847) cOxeR: Nekem ez a fotó tetszik a legjobban ebből a szériából: [link]. Jó alakja van a leányzónak, kicsit kiemelhetted volna 1-2 fényképen... Az én ízlésemnek egy kicsit candys a dolog, de a megrendelő elégedett lehet velük, mert szépre sikerültek.
    Egyébként meg ez a legbaróbb, legcoolabb az összeállításból, már ami a helyszínt illeti. Tényleg *-os 5-ös. Oszolop túloldalán 3m-re olyan igazi harmóniában lenne a pár. Mondjuk ez is plakát méretben néz ki jól. :DDD Különben nem látszik a pár.

    (#47841) Joeey: de jó témát választottál. Ugye itt az volt a cél, hogy kiemeld, milyen cuki ez a kölyök... sikerült. Nagy szemek, és a nézés hangsúlyt kapott.

    (#47795) forceberg: Nincs egy kicsit közelebbi képed. Sejtem, hogy ez egy faxa pillanatot megörökítő kép, csak nem tudom értelmezni. Az most valami növény, ami hálót alkot? Vagy azok is pillangók?
    Amúgy nagy mákos vagy, hogy te mindig ilyesmi események közelébe jutsz. :) <= ez csak az irigység volt, mert kezdek irtóra ellustulni. Ebben a melegben nincs is kedvem kimozdulni fényképezni, kirándulni.

    (#47802) eastsider: mivel nem ismerem a hölgyet, nem tudom megítélni, hogy ez a legjobb kamera állás, ami hozzá illik. Mindenesetre nem divatfotó.

    (#47798) TayRol: számomra kissé elvont, hisz a kép címe mondja meg, mit is ábrázol a kép... én nem találok rajt olyan dolgot, amin javítani lehetne.

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák