Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    válasz bubuska10 #3492 üzenetére

    Az a baj, hogy nem lett jobb a mezőny csak sokkal több a faszság. A folyamatos magasra feltolt védelem meg letámadás miatt, legtöbbször esélyed sincs kijátszani az ellenfelet és nem azért mert kurva jó, hanem mert szimplán nem mozognak üres területre a játékosok.Állnak valahol ott várják a labdát, aztán csodálkoznak ha megelőzik őket, de tovább akkor sem futnak.

    [link] Itt például miután lefejeltem az üres CB-nek a labdát utána nem nyomtam semmit. Szimplán magától hosszan átveszi aztán meg átbotlik a támadón. Utána ezt a még 4 lépést botladozik hátra pedig rendszeresen csinálják a játékosaim. Csak az a vicc, hogy az ellenfélnek nem és pont emiatt tud sokszor visszatámadni. Én nem tudok emiatt mert 5 méterrel arrébb kerül a helyéről :D
    [link] Itt 2 dolgot is kilehet emelni. Egyrészt a csatárom mozgását, hogy nem a labda felé jönne vagy üres területbe hanem mozog be a védő mögé, de oké azt én basztam el. Utána a magas labdánál mit kellett volna csinálnom? Először is én végig nyomtam a sprintet a játékos mégis belassított pár méteren. Majd utána nem felugrik és fejel hanem konkrétan mellkason fejeli Cruyfft.
    [link] Ez a szitu konkrétan ugyanaz. Ívelés, védőm belassít majd képtelen értelmesen átvenni a labdát. De akkor ejtsünk már pár szót a középen lévő emberről aki konkrétan telibeszarja a berobbanó támadót. Az ellenfélnél sosem látok ilyet, hogy előnybe van a védő csak ő úgy gondolja, hogy megáll.
    [link] Erről kell bármit is mondanom? Engedjük el hogy nem arra nyomtam a passzt, de utána az a sebesség különbség mi volt? Mintha valaki rántotta volna vissza a játékos mezét. 3 méteren kapott 5-t.

    Nem az a baj, hogy történik ilyen hanem hogy konkrétan meccsenként 3.
    [link] Most pl. ez is mi? Már ha passzolok valakinek arra is nekem kell váltani? Az a szánalmas, hogy igen de ha meg ráváltok és utána nyomok 1 lövést ez a szar chip shotnak veszi be. :D
    [link] 5/5-s játékos üres kapura nem talál kaput. Erre is mit lehet mondani?

    Szóval szimplán a mostani "meta" vagy bárhogy hívjuk egyszerűen olyan szinten meta, hogy AI segítség nélkül ha csak nem vagy top játékos kurvára nehéz kijátszanod.
    -Ehhez képest a játékosok nem mozognak üres területbe hogy kijátszhassam a letámadást.
    -Ha van egy üres ember hiába nyomom erősen a passzt akkor is lassan megy amit simán lefülelnek.
    -Ha van egy kis területem fix. hosszan tol a labdába amire az ellenfél hamarabb ér oda, és a test test elleni üzközésből 10/10 ő jön ki győztesen akkor is ha nő.
    -Szögletnél ha nem váltok arra a játékosra aki mellől fejelni akar, de sokszor még akkor is, fel sem ugrik a védőm :D Ha odaváltok ugyanúgy nem ugrik fel.

    Az, hogy van Lengthy meg Explosive meg faszom tudja mi meg igazából semmit nem számít. Ha lengthy vs explosive van is szopok meg ha fordítva van is. Kis területen is gyorsabb mindenkije meg végsebességben is. Ma Ödegaard futkosta szarrá Walkert. Nekem meg Coman vagy Maxika meg bicegve fut.
    A fizika úgyszint megszünt létezni.Yaya Touret úgy dobálják a csajok meg Messi féle játékosok mint a rongybabát. Csak akkor minek ez a stat? Szüntessék meg a faszomba, nem kell strength meg agression egy lapra ha nincs.

Új hozzászólás Aktív témák