Új hozzászólás Aktív témák

  • bubuska10

    senior tag

    Kvali 0W, 7L... (Igen, Ronaldinhoval, Mia Hammel... :( Olyan mintha minél jobb csapatom lenne annál szégyellősebben játszanék, már a csapatbemutatást is elnyomom nehogy a jó csapat miatt nekiálljon még a béna is tryhardolni. :D) 0-2-nél az egyik ellenfelem kilépett, de POOOONT akkor nem tudott kommunikálni az EA szerverrel és kidobott és nem adta meg a wint. :DDD Utána ezen kurvára felhúztam magam, és jöttek a vereségek, helyzetbe se tudtam kerülni, védőim összefutnak, 68%-os félidei passzpontosság, stb.

    Állíthatsz crossplayt így vagy úgy, biztos vagyok benne, h semmilyen ELO, meg forma alapján dobott ellenfél nincs PS5-ön. 0-4 után Evo Pelé (!, ezt nem is értettem Pelét hogy lehet evozni, bárcsak vissza lehetne keresni az ellenfelek csapatait h bizonyítani tudjam, eskü ZÖLD PELÉ rúgott egy gólt :D ), meg Ronaldinho, Rivaldo, Jairzinho - ezek így egy csapatba, és full úgy játszik mint Molnargabo, átvenni nem hagyta a labdát, nemh passzolni. Lehet legközelebb azt kellene kipróbálni h sose lépek ki több gólos hátránynnál, és akkor hátha úgy el is könyveli h szimplán balfasz vagyok és akkor én is egy hozzám rangsorolt balfaszt kapok. Rivalsnak ha nekiülök nem tudok kikapni, három "nekiülés" alatt 8-ad osztályról 5., Champs meg olyan mintha mindenki minimum DIv1-es lenne, kettő értelmeset nem tudok passzolni, Dinho 70 méterre áll végig a meccsen, hiába stay forward meg get in behind...

    Jaj de felhúztam magam! :DDD Így legalább szerencsére csak a péntek lett elbaszva, nem a teljes hétvége. Lesül a pofámról a bőr, hogy lehetek az idei részben ennyire gyenge játékos, ráadásul ilyen kerettel... Itt nem tutorial videókra van szükség, hanem mental coachra, mert mindig azzal baszom el h 1-2 vereség után ideges vagyok - de egyszerűen nem tudok mit tenni. :) Sztem hagyni kéne a Champset a francba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák