Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    válasz EA's hit #7013 üzenetére

    18 winnél 26 gólon álltam :D Szóval azért nagyrészt kiléptek, én tutira ha kaptam egyet. Ja, csak jófej ellenfelet találni nem lehet főleg hogy ráírni senkire nem lehet már jószerivel.

    #7014tenaijo
    Elképzelhető, hogy később belefér majd CR vagy Messi, de az ilyen gold lapos evok 1 evotol sosem lesznek jó lapok. CR 77 pace, Messi 80, 1 evo ad 4-5-t általában, ilyen 10-15re kéne majd tolnia, hogy mondjuk TOTS időszak alatt jó lapok legyenek. Amúgy nem generál ez már akkora hypeot mint pár éve. Sok embernek simán lenne pénze egy WW CR,Radioactive Messire, és hiába a kedvencük előbbre tartják a csapatépítést. Nekem is all-time kedvencem Henry de nem fogom kirakni az sbc lapját emiatt mikor tudom, hogy csak szenvednék vele. Ahhoz, hogy a gold lapjaiból bármelyiknek jó lap legyen kell 3-4 evo, de ahhoz meg túl nagy a rating.

    A 2K-s dologgal kapcsolatban úgy tudom már folyamatban a fejlesztés, és az NBA pl. valóban jó, de azért azt sem szabad elfelejteni hogy a 2k-nél pay to winebb sportjáték nincs a piacon. Szóval még várjunk azzal, hogy majd a foci piacot is letarolják.
    Távol álljon tőlem, hogy az EA-t védjem de a WWE-vel szemben ott a UFC aminél azért általában pozitiv kritikát olvasok és amikor néha kipróbálom szerintem is jó játék. Szóval itt még mindig a fő gond hogy
    -Nehéz jó focis játékot csinálni, főleg mert itt nem 3-4 AI-t kell egyszerre irányítani hanem 10-t.
    -A FIFA/EA mint brand 25 éve köztudatban van, kb. mint a COD szóval ha jobb játékot csinálsz sem feltétlen fogod letaszítani a trónról az ismert játékot.
    Sokszor ha valaki csak úgy leül a FIFA/NBA elé nem komolyan véve akkor élvezi a játékot, nem veszi észre vagy nem tapasztalja a hülyeségeit és emiatt torz kép alakul ki egy olyan véleményével szemben aki mondjuk adott játékot mindennap nyomja. Mivel az EA FC-t millióan tolják az NBA-t szerintem kb. fele vagy negyedannyian napi szinten így teljesen más a megitélés. Leülök az NBA elé minden nyáron 1-2 hónapra heti pár órára és végig élvezem, nincs időm kitapasztalni a hülyeségeit így automatikusan egy jobb játéknak gondolom a fifánál, holott lehet ha valaki ezt fordítva csinálná ugyanezt tapasztalná.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák