Új hozzászólás Aktív témák

  • SUPREME7

    őstag

    válasz Hintalow #30015 üzenetére

    Dobozban volt körbetekerve ilyen buborékos lappal, katt a képre és ott a többi kép. (A doboz nem volt szakadt, csak így sikerült kibontani, mivel körbe volt ragasztva)

    Remélem, hogy az eladóval sikerül ezt rendezni. Akkor az előző kijelzőnek mázlija volt ezek szerint, mert az sértetlenül átjött. Viszont akkor is baromi bosszantó.

    De azért a GLS se semmi. Újrairattam a futárral a jegyzőkönyvet, mert ráíratta a főnöke vele, hogy külsérelmi nyom nem volt látható rajta. Mondtam, hogy én ezt alá nem írom, ebben a formában mert egyértelműen deformált volt, ezért is bontottam ki ott. Aztán a főnökúr azt hitte nem hallom mit mond a srácnak a telefonba, mert azt mondta neki, hogy akkor azt a kib@szott mondatot ne írd bele és kész csak, hogy sérült volt a cucc. Aztán közbeszóltam, hogy hallom ám, nem vagyok idióta, vagy azt írja bele, hogy már külsőleg sérült volt, vagy baromi nagy balhét csapok. És végül a főnök is visszavett arcból és mondta, hogy írja bele. De ezek szerint akkor kitörölhetem vele a seggem, és az eladónak reklamálhatok.

    Ha valaki esetleg segítene ezt angolul megfogalmazni azt megköszönném, csak, hogy ne írjak baromságot az eladónak. Annyira nem vagyok penge angolból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák