Új hozzászólás Aktív témák

  • hobbyone

    aktív tag

    Először postázok ajánlott nélküli elsőbbségivel Németországba. A leírásban ez szerepelt: Economy Int'l Postage, Estimated delivery within 12-24 working days

    Tegnap feladtam a postán és megírtam a tagnak, hogy sima elsőbbségivel (unregistered priority letter) adtam fel, és mellékeltem a blokkról egy fényképet. Erre írt elég rossz angollal valamit a biztonságról, amire válaszoltam, hogy jól becsomagoltam, nem lesz gáz. Erre ma olvasom, hogy arra gondol, mi lesz ha eltűnik Németország felé. Hm..

    Ezt szerintetek vehetem rossz előjelnek: le akarja nyúlni a cuccot is és a pénzt és ezt próbálja bevezetni, vagy csak nincs tisztában az "Economy Int'l Postage" jelentésével?

    Megírtam neki, hogy a pénze biztonságban van arra az esetre ha eltűnne a küldemény, de remélem nem akar átverni. Az érték egyébként 17,7£ (15+2,7). Az Ebay-en egy férfival kommunikálok, de a címzett egy orosz nő. Olyan termékről volt szó, amit itthon nem tudtam eladni + nem is használom, ezért bevállaltam a 810 Ft spórolást. Ezáltal a vételár is attraktívabb lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák