Új hozzászólás Aktív témák

  • chrome11

    kezdő

    válasz V/ #86000 üzenetére

    A kerdeseidre a valasz:

    Az illeto az ebay jellemtelensege miatt duhos, hajnali kettokor kapott ket levelet, az egyikben kozoltek vele, hogy rosszindulatu vevo, a masikban azt, hogy a fiokjat felfuggesztettek, de teljes felelosseggel tartozik mindenert, viszont minden ugyet felfuggesztettek.

    Mindegyik reklamaciojat a vevok elfogadtak, a penzeket viszautaltak a cuccok visszakuldeseker - ket esetben vissza se kertek, mert tudtak, hogy fizikailag doglott volt.

    Ket esetben volt folyamatban a visszakuldes, a ket elado ott is elfogadta az igazat, de az ebay tiltasa miatt a postan a qrkod, vagy micsoda, mar ervenytelen volt.

    Az ebaytol kapott levelben levo linkeknel csak arrol van informacio, ha elado, akkor mit tehet a teljesitesek erdekeben, szerencsere nem elado, de nem tud belepni, es meg csak kapcsolatba se tud lepni veluk.

    Az szamara elfogadhatatlan, a jellemtelen eljaras, hogy nem kerdeznek, hanem kizarjak azzal, hogy minden felelosseg ot terheli, de meg csak eselye sincs reagalni semmire.

    Bezartak egy pincebe, hogy eljen a huvosben elete vegeig - csak eppen nincsen viz, eselye sincs tulelni.

    Azt nem erti, hogy miert felfuggesztes, mert legszivesebben egyszer lepne csak be, hogy torolje az adatait es soha tobbe ne menjen vissza ahhoz a bagazshoz.
    Ugy tunik, az adatai ott maradnak orokre, csak nem ferhet hozza, viszont folyamatosan kapja a keretlen reklamokat toluk.

    Ennyit tudtam meg.

Új hozzászólás Aktív témák