Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz Troy. #50010 üzenetére

    Én használom/használtam mindkettőt (LA30 és LR30), ezek jók vészvilágításnak, áramszünetben elegendőek arra, hogy egy szobát bevilágítsanak, vagypl. íróasztali lámpának használtam mikor nem volt konnektor a közelben. Aztán lecseréltem egy powerbankról működtethető verzióra, mert az csak jobb. Nem tudom a garázsban mi a célod vele. Ha csak annyi, hogy eljuss az autóig míg lész 4-et akkor arra megfelelhet pár darab mozgásérzékelős éjjeli fény is. A blogomban írtam a xiaomi verzióról, napi használatban van, a cikket mikor írtam már egy hónapja ment kb, elemet a mai napig nem cseréltem benne, pedig minden áldott nap felkapcsol párszor. Előnye, hogy nem kell a kapcsolgatással szórakozni, mozgásérzékelős, ami ráadásul jól is működik. Fénye kevéske, de arra elég, hogy ne bukj orra.
    Ha látni is szeretnél, vagyis pl. egy 60W izzót kiváltani, az már kicsit nehezebb lesz.
    Erre jó lehet pár univerzális USB csatlakozóval ellátott LED szalag is, amiket a járatok felett rögzítve pl. a plafonra elég szépen be tud világítani kevés fénnyel is nagyobb helységet. Ezeket táplálhatod két módon. Bevezetékelve egy régi akkuról filléres DC-DC átalakítóval aminek USB-s a csatija és akár egy sima billenő kapcsolót is tehetsz a falra, így olyan lesz, mint egy klasszikus lámpa. Aztán megoldhatod powerbankról is, így viszont azt gyakrabban kell tölteni mint az akkut, cserébe könnyebb. Célszerű kapcsolóval ellátott darabot venni, szerintem már mindegyiken van ilyen, viszont ezt is célszerű az ajtóig egy USB hosszabbítóval kivezetékelni, hogy ne kelljen vakoskodva sétálhatni.
    Harmadik verzió, hogy veszel valami izmosabb lámpát, pl. Q8 és barátai. Ezeket a talpukra álítod, feltolod magas fokozatba és a plafont megvilágítod. Lesz fényed bőségesen. Egy L6 pl. huzamosabb ideig is bírja a maxon járatást, egy szobát jól bevilágít a szórt fénye is.
    Az itteniek többsége szerintem ezt az utolsó verziót támogatná :DDD

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák