Új hozzászólás Aktív témák

  • Osibaa

    senior tag

    válasz canniball #10997 üzenetére

    Mindenre lehet guglizni! :) Pl. "noname chinese pc remote xbmc" keresés első találata az én noname távkapcsom beállítása XBMC-hez. :DDD

    Ahogy írtam, a 300-asat nem ismerem, így ne vedd készpénznek, amit írok. A Harmony 525, 600 és 650 között funkcionálisan kevés különbség van: ugyanazokat az eszközöket ismerik, ugyanúgy kell felprogramozni őket és ugyanazon az elven működnek. Azonban ahogy a szólás mondja, az ördög a részletekben lakozik... a legjobb távkapcs az 525-ös ezek közül. Sokkal-sokkal erősebb jelet küld, érzékenyebb a mozgásérzékelője (ez kapcsolja fel a háttérvilágítást), az activity-knek nincs fix gombjuk, továbbá biztosabban is működik a többinél (pl. betartja a beállított időzítéseket, ha 8 másodperces várakozási időt állítok be a default 5 helyett). A 600 és 650 között annyi különbséget láttam, hogy más a színük, a 650-esenek színes a kijelzője, míg a 600-asnak van háttérvilágítása. Nemtom ez mond-e bármit, de az 525-össel az asszony is ügyesebben boldogul, mint a 600-assal. :)
    A 300-as leírása alapján funkcionálisan ugyanezeket tudja, de a specifikációkból nem derül ki, hogy a kijelzőn és az egyedileg programozható gombokon kívül (amiket a kijelzőn választasz ki), tud-e kevesebbet a fentieknél.

    A hangerős kérdésedre is reagálnék, ha nem gond. A Harmony csak azokat tudja, amire az eredeti távkapcson is van gomb (ez majdnem igaz). Azaz ha az eredeti távkapcson nincs olyan gombod, ami azonnal 33-asra teszi a hangerőt, akkor a Harmony sem fogja tudni. Azt ugyan be lehet állítani, hogy 33x nyomja meg a Vol+ gombot, de az nem ugyanaz. Amit lent leírtál, azt a Mute gombbal meg lehet oldani, de akkor a TV-n egy áthúzott hangszóró jel rajta lesz a képen - gondolom azt nem szeretnéd (Samu TV-n ez van és nem tűnik el).
    Én ezt úgy oldottam meg, hogy a HTPC-n az audio kimenet SPDIF-re van állítva, így hiába van 20-ason a TV hangerő filmnézés közben, ha a HDMI-n nem kap semmit.

    "40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

Új hozzászólás Aktív témák