Új hozzászólás Aktív témák

  • GerykO

    aktív tag

    válasz balage25 #8877 üzenetére

    Akkor ezeket olvasd el: 1, 2, 3, 4.(ráadásul, ő ezen a fórumon nyilatkozott)
    Itt olvashatod, hogy megy. :K Volt egy UEFI problémája a vezeték nélküli egere miatt fagyott, nélküle okés. :U Win7+XBMC, a 30 GB-os Avatarban csúszott el a kép és a hang, mert beletekert, de szerinte user error. :U Volt egy rossz beállítás Zsolt501 részéről, és kemény 2 napja volt a tesztelésre. Én kb 1,5 hete húztam újra a wint, mert húgomnak sikerült az újrairható dvd-n tárolt ghost mentésemre jóbarátokat írnia. :W Még mindig nem fejeztem be a finomhangolást, nincs minden feltelepítve, pedig tudom, hogy melyik driver az ami jól használja a gépem 2003 óta volt időm kitapasztalni. Most már vinyón is meglesz a ghost mentésem.
    M@trixfan jött trollkodni, de alapvetően az első driverrel megy minden, még csak hotfix sem jött ki hozzá. Várd meg a második drivert, és majd láss csodát. (Szídhatod az ATI/AMD drivereket. De én emlékszem arra, hogy a Savage4-em alázta a TNT2-t, aztán jött egy driver és csökkent a különbség, aztán jött még egy, és már a TNT2 volt gyorsabb, a harmadik után, meg sírva akartam fakadni. Szerencsémre találtam egy cikket miszerint időnként a VIA chipsetes alaplapokban IRQ ütközést okozhat a Savage4, és a boltban még szőrén becserélték nekem egy TNT2-re :C)
    Ne temesd még ilyen hamar, és ha a kezdeti hibáktól/bugoktól mentes lesz minden, driver is kihasználja majd, akkor térjünk vissza erre, hogy oké-e.(Na meg ha a programozók ráharapnak a heterogén módon programozható felületre.)

    Nem mellesleg, a K7-es bartonom elég sok 1080p tartalommal elboldogul, persze tudni kell behangolni egy konfigot, amihez idő kell.

    [ Szerkesztve ]

    Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...

Új hozzászólás Aktív témák