Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz maxxum120 #2387 üzenetére

    Megmondom neked őszintén, hogy epson nyomtatót nem javítottam(unk). Egyszerűen nem foglalkoztunk vele, mert macerás volt hozzá bármit is beszerezni. Csak a budaörsi "márkaszervízből" lehetett (volna). Ott meg egy kifejezetten undorító, nagyképű fószer volt, aki kerek-perec kijelentette, hogy olyan nyomtatót ne is vigyünk oda, amiben nem eredeti kellékanyagok vannak, mert nem javítják meg, még garancián kívül sem (a garis nyomtatókról beszélek). Alkatrészre meg több hetet kellett volna várni, úgyhogy a főnököm sztornózta az epson forgalmazást és a javítást is.

    Én meg túl lusta vagyok már a pancsoláshoz, inkább elviszem töltetni a HP patronokat, minthogy nyakig tintás legyek. ~2 rugóért megtöltik géppel, garanciával, ~600 oldalra elegendő tintával. Ennyiért én nem koszolom össze magam, főleg úgy, hogy nagyjából ez az éves nyomtatási mennyiségem. Megmondom neked őszintén, hogy a papírt sajnálom leginkább, nem az ára miatt (mert én is a legolcsóbbat veszem), hanem mert úgy érzem, hogy elpocsékoltam valamit.

    Én azért maradtam a HP-nál, mert egyszerű a felépítése, évente egy csepp olaj kell neki és az idők végezetéig bírják. Ha nem nyomtat (mert már beszart a fej), veszek bele másik (utángyártott) patront és fel van újítva a nyomtatóm. Ugyanez az epsonról nem mondható el. Nagyon sűrűn beszárad a fejbe a tinta, főleg ha ritkán használja az ember, akkor nekiállni kipucolni... macerás. Folyatja a tintát a nyomtató belsejébe, szóval sok gond van vele.

    Van még egy érvem a HP mellett: nincs benne számláló, amit nullázni kell. Ha kifogy az egyik tinta, akkor is lehet vele nyomtatni, vagy feketében vagy a színesből keveri ki a feketét, de a lényeg az, hogy lehet vele.

    Szóval ezek után ne várd tőlem azt, hogy ha valaki megkérdi milyen nyomtatót vegyen, annak az epsont ajánljam. Főleg azok után, hogy most vágtam ki az RX520-asomat, mert tele lett a f...om az állandó beszáradásával.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák