Új hozzászólás Aktív témák

  • aniko0120

    csendes tag

    Sziasztok!!!!!
    Előre bocsi, hogy hosszan írok!de NAGYON KÉNE A SEGÍTSÉGETEK,KÉRLEK OLVASSÁTOK EL VÉGIG! :B
    S.O.S. segítségeteket kérném! Van egy Epson stylus SX110-es nyomtatóm, mikor először kifogyott a fekete patronom, vettem egy utángyártottat(a többi szín még eredeti volt benne), ezt eljátszottam 3szor.Most ott tartok, hogy a nyomtatómban nincsen semmi színes patron, csak fekete, vagyis jó lenne ha lenne, mert nem akarja elfogadni, vettem ezPrintes utángyártott T0711-es feketét, azt írta nem kompatibilis, ma vettem Auchanba megint egy feketét ugyanúgy T0711-st, most is azt írja nem kompatibilis.olvastam itt hozzászólásokat, jó párat.....Akkor most nálam az a gubanc áll fennt, hogy a nyomtatóm letiltott???a chip miatt?
    Szóval az lenne a kérdésem, hogy akkor most vegyek 4db eredeti patront, vagy 4db utángyártottat???Ha egyszerre berakom majd a 4db patront akkor helyre áll a problémám, és el fogja fogadni a patronokat?????és ha igen akkor elég utángyártottat venni, vagy muszáj eredetit vennem mindenképpen?
    ööööööö...hát tudom hogy én csesztem el, azzal, hogy amikor még az eredeti benne volt, raktam be melléjük egy utángyártottat,csak reménykedem benne nagyon hogy tud nekem vki nagyon hozzáértő segíteni, és helyre állnak a gondok, nem szeretném a nyomtatót kidobni meg ilyenek!
    Köszönöm a segítségeket előre is!!!!!!!!:):):):):):) :)

Új hozzászólás Aktív témák