Új hozzászólás Aktív témák

  • gyimger

    őstag

    válasz cskamacska #120453 üzenetére

    A Warner nagyon ott van a szeren ezekkel a mobil játékokkal. Én a DC Legendsszel játszottam bő két napot, ahol van vagy háromféle valuta, az egyik zöld szarral vehetsz néhány lila szart, amiből vehetsz karakter szart és vannak azon belül is több, képességeket fejlesztő szarok. Ahhoz, hogy fejlessz egy karaktert, vagy feloldj egy újat, ahhoz több (nem tudom, 12-16?) karakter tokenre van szükség, de azokat még akkor is random dobálja, ha valódi pénzért vásárolod őket, és mivel rengeteg karakter van, 0:10000000 az esélye, hogy feloldj egy új karaktert vagy szintet lépj egy meglévővel, akármennyit is költesz rá. És persze az energia is fogy, nem játszhatsz vele csak úgy akármennyit, ha nem vásárolsz zöld szart!
    Ez a gyerekfojtogatós elmetrükk egy könyvbe illő példa. Fizess, különben a karaktered MEGHAL! Addig fojtogatom a karakteredet, amíg nem fizetsz! :C

    "The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

Új hozzászólás Aktív témák