Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    válasz cskamacska #3915 üzenetére

    Jó, én sem veszek meg már mindent dobozosan, csak az esetleges gyűjtői vagy egyéb speciális kiadásokat, esetleg olyan sima kiadású példányokat, amikről úgy gondolom, hogy a polcon a helyük már az első napon.

    (Főleg, mert később meg nagy százalékuk kap valami nyomi ilyen-olyan játéksorozatos borítót, az meg a fenének se kell.)

    Az utóbbi évek játékainak lemezei nekem sem láttak még DVD olvasót (esetleg csak kintről szemezhettek egymással :DDD ), utoljára talán 2012-ben használtam, amikor a mostani gépemet raktam össze, akkor a játékok nagy részét DVD-ről telepítettem fel, bár magam sem tudom már, hogy miért, mikor nagy részükhöz Steam kell.

    Egyébként ez a leárazósdi azért nem teljesen jó megoldás, mert aki első naptól kezdve játszana egy játékkal, annak esetenként akár 4-5000Ft-tal többe kerülne Steam-en megvenni, mint boltból, dobozosan. Én meg úgy vagyok vele, hogyha már ennyi pénzt kiadok értük, akkor adjanak is valamit mellé (főleg, ha így még olcsóbb is).
    Plusz néhány olcsón megvett játéknál voltam úgy utólag, hogy milyen jó lett volna dobozosan is megvenni anno, mert annyira tetszett.

    Amíg pedig olcsóbb lesz boltból megvenni a frissen megjelent játékokat, mint ugyan azt Steam-en, addig bőven létjogosultságuk az ilyen üzleteknek. Plusz ott vannak a gyűjtői kiadások, amik azért szintén jó bevételi források.

    Itt van pl. most a Fallout Anthology. Anno leadtam rá előjegyzést a CD Galaxison, de már csak 2. körösre tudtam feliratkozni, olyan hamar elfogyott. A napokban néztem az oldalukat, hátha marad 1-2 példány, de semmi.
    Aztán meglepetésemre jött a levél, hogy véglegesíthetem a rendelést.

Új hozzászólás Aktív témák