Új hozzászólás Aktív témák

  • simpley

    őstag

    válasz simpley #24021 üzenetére

    "
    Mi történik a Facebooknak elküldött személyazonosító okmánnyal?
    Miután elküldöd nekünk személyazonosító okmányod másolatát, titkosítjuk és biztonságosan tároljuk. Az okmányod senki más számára nem lesz látható a Facebookon.
    A személyazonosság igazolására szolgáló okmányok valódiságának ellenőrzéséhez manuális ellenőrzést és automatikus rendszereket is használunk. Ez segít a visszaélések, például a csalások és a személyazonossággal való visszaélés megelőzésében, valamint a politikai tartalmú hirdetések hitelességének biztosításában.
    Annak érdekében, hogy tökéletesítsük rendszereink képességét a hamis azonosító okmányok felismerésére, az engedélyedet kérhetjük arra, hogy legfeljebb egy évig használjuk az okmányod titkosított másolatát. Az okmányt csak akkor használjuk ilyen célra, ha erre engedélyt adtál, amikor beküldted a Facebooknak.
    Ha nem szeretnéd, hogy a Facebook az automatikus rendszereinek fejlesztésére használja az azonosító okmányodat, a személyazonosság megerősítéséhez kapcsolódó beállítások között jelezheted ezt. Ha kikapcsolod ezt a beállítást, az okmányod másolatát a beküldést követő 30 napon belül, illetve a beállítás kikapcsolásakor töröljük.
    Megjegyzés: Ha a politikához vagy országos jelentőségű ügyekhez kapcsolódó hirdetések megjelenítéséhez szükséges hitelesítési folyamat keretében elküldöd nekünk a személyazonosító okmányod másolatát, az okmányt 30 napon belül automatikusan töröljük. Az okmány másolata kizárólag a személyazonosságod megerősítésére szolgál. Az automatikus rendszereink fejlesztésére nem használjuk fel.
    Itt olvashatsz bővebben az általunk elfogadott okmányokról, illetve arról, hogyan küldheted el az azonosító okmányodat a Facebooknak"

    signed by simpley.

Új hozzászólás Aktív témák