Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    udv,

    lakotarsammal tortent nemreg egy erdekes eset. egyik haverja tovabbitott neki messengeren egy videot, amit o is tovabbitott valaki masnak. kesobb mindenfele magyarazat nelkul mind a ketten (nem egyszerre) le lettek tiltva jo par napra. bongeszhettek, de nem kommentelhettek/likeolhattak, es a messengeren sem tudtak valaszolni.

    megneztem, a video ilyen napiszar.com jellegu kulfoldi (gondolom amcsi) oldalrol szarmazott, eleg beteg video, konkretan egy csavo lelovi a sajat fejet shotgunnal, amit kozvetit live-on (gondolom fb live, hallani a hatterben a messenger pittyogasat).

    majd mikor en probaltam teszteles celjabol egy linket kuldeni arrol az oldalrol, a messenger nem engedte. ugy tudom, mas 18+ tartalmakkal is elo szokott ez fordulni.

    kerdesem: elkepzelheto, h valoban emiatt tiltottak le oket? ha igen, akkor ezek szerint nem csak az uzenofalat, hanem a privat uzenetvaltasokat is nezik? egyikuk sem jelentette a masikat. indokot nem kaptak, csak h megsertettek valamilyen alapelvet.
    ha igen, akkor is felvetodik szamomra a kerdes, h ha direkt kuldeni nem lehet kifogasolhato tartalmat, tovabbitani hogy hogy lehet? azt nem vizslatja a rendszeruk? :F

    engem kisse meglepne, ha a privat uzeneteket is monitorozzak ilyen modon, de ti hatha jobban tudjatok, mint en.

    remelem, nem volt tul OFF, mivel hogy mind a ket platformot erintette, ami egy ceg tulajdona.

    udv

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák