Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakesz

    őstag

    válasz Atish19 #34740 üzenetére

    Androidon szerintem senki nem kapta meg meg a HD fotókat, iOS-en meg mindenki. De nem csodálkoznék, ha ez így is maradna. Korábban az iOS verzió megkapta a HD videók küldésének lehetőségét is, az androidos soha. Mondjuk már pár éve ezt az iOS verzióból is kivették.
    Egyébként meg nem is képek minőségét kellene javítani most sem, hanem a videókét. A képek eddig is vállalhatóak voltak. Most annyi történik, hogy a mérsékeltebb tömörítés miatt a vállalható vállalhatóbb lesz, de így is messze nem tökéletes. Ellenben a videók egyszerűen förtelmesek. 2024-ben a Meta ott tart, hogy 368p. Mert hát biztos nincs pénz szerverpark bővítesre, hogy azokat a rövid videókat legalább HD-ban lehessen küldeni, hosszú videokat meg úgysem lehetett eddig sem. És akkor itt megint kibukik az androidos verzió mostohagyereksége. Hiába 368p-sek a videók mindkét rendszeren, az androidról küldött videók sokkal rosszabb minőségűek. A felbontás mellett ott a bitráta is olyan szinten le van butítva, hogy sokszor kivehetetlenségig recés minden.
    Szóval ez a cég 2024-ben ennyi pénzzel a zsebében ilyen technikai szinten tart. De hát kénytelen az ember ezt használni, mert mindenki itt érhető el...

Új hozzászólás Aktív témák