Új hozzászólás Aktív témák

  • faranus

    aktív tag

    Sziasztok

    Már lassan 30 óra gameplaynél tartok és imádtam minden percét, de mostanában elő jött néhány bug,de nem tiszta, hogy a bethesda vagy a microsoft a ludas a dologba.
    Xbobon játszom és eddig csodás volt mindene, de mostanában azt csinálja hogy az autosaveket nem tölti be. Belépek a játékba, rámegyek hogy continue és azt mondja hogy sry most nem tudjuk betölteni ezt a mentés próbáld meg később, és olyan játszott időket ír aminek a közelébe se vagyok pl 28 day 8h. Szerencsére a quicksave működik, de gyakorlatilag nekem kell figyelnem hogy mentsek folyamatosan mert az autosave hiába megy nem tudom betölteni. Aztán ha játszok egyszer csak random crash kilép a játék és amikor újra indítom utána minden megjavul. Aztán másnap amikor megint kapcsolom be megint ugyan az a hiba. Az elején arra gondoltam hogy valami microsoft special hogy boldogok legyenek a userek, mert azóta csinál ilyet amióta frissült az xbox. Az elején még csak néha néha volt de pár nap alatt odáig fajult a dolog hogy minden bekapcsolásnál küzdök vele.

    Esetleg valaki találkozott már ezzel a problémával vagy bármi megoldás, ötlet , valami?

    Imádom a játékot augusztusban rendeltem elő, jobban vártam november 10-ét mint a karácsonyt, de ez a jelenség borzasztó szájízt ad az egésznek, és még azt se tudom kinél panaszkodjak.
    :(

    tisztelettel faranus :R

Új hozzászólás Aktív témák