Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz Janoska26 #1015 üzenetére

    Az első rész szerintem jobb. Abban nincs semmi poén, hogy egy szakasz elitkommandós kerül szembe velük, messze nem volt olyan jó. Az első rész még nekem is kissé nyomasztó és félelmetes volt, persze nem nagyon:). Egyszer nézhető, a második is, de az kihagyható lett volna.

    Jó hír, kész a G.I. Joe forgatókönyve :).

    Grindhouse: érdekes volt, hétvégén megnéztem mindkét részét. A Halálbiztos kicsit lassú és eseménytelen volt, mégis valami okból nem unatkoztam rajta, tipikus Tarantino-mozi volt. A Terrorbolygó kicsit mozgalmasabb, jó kis tunkolós ótvar zombimozi néhány B-mozi "sztárral" :). Az miértet nem részletezném, de megmondaná valaki, hogy a Halálbiztos DVD-re felkerült-e valamelyik ál-trailer, amik szintén a Grindhouse részét képezik? A Terrorbolygón szerepel egy, a Machete, amiből egyébként szintén lehetne remek B kategóriás akciófilmet forgatni, Danny Trejo, a nagydarab mexikói remekül megoldaná szerintem teljes műsoridőben is a feladatot:).
    Viszont nekem a Grindhouse nem elég B kategóriás. Rendben, a szándékosan 70-es éveket idéző kopott celluloid kép jó poén volt, meg az elszakadó szalag is, de a kivitelezés túlontúl profira lett megcsinálva, főleg a Halálbiztosban, a másikban voltak tipikus B-s karakterek, események, de még így sem az igazi. Persze az is lehet, hogy csak én nézek túl sok ilyen gagyi akciófilmet, és ezért nem tűnt a Grindhouse (jó értelemben véve) igazi szarnak :).

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Aktív témák