Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Battlestar Galactica: Razor
    Megnéztem, mert a kedvenc sorozatomból a TTSCC-ból szerepel benne Stephanie Jacobsen, akinek elég érdekes és sajátos stílusa van, és ez fetűnik mindkét szerepében.

    Nos, ez a BG: Razor című film bár imdb-n 7.8 pontot kapott, én max adok neki egy 3/10-et és ezt is csak azért mert benne van az előbb említett hölgy, egyébként eléggé komolytalan film, bár a történet lehetne jó de a megvalósítás egyszerűen béna, az animációk nevetségesek. Az alap sztori az, hogy az emberiség a Cylon nevű nép ellen harcol, akik valójában afféle robot nép, vagy kiborgok nem tudom de mindenképpen áramkörös életforma.
    A kólám pedig ott borult ki, amikor lelőttek egy emberi űrhajót ezek a cylonok az ők egyik fighterükkel, és mutatták őket a hajóban, és robot hangon angolul beszéltek és parancsolt a főmufti a pilótának. (Eredeti nyelven néztem a filmet) Na ez ultragáz volt, talán a razfilmszerű animáció még elment volna de ez az angol duma gáz, mért nem nyomtak be inkább valami robot halandzsát és azt feliratozzák angolul? :F
    Ez így nagyon gyenge, talán egy ötéves gyereknek elmenne, de nekik még túl véres, feldarabolt emberes.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Aktív témák