Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Janoska26 #1131 üzenetére

    :DDD ez tetszett.. de tényleg.

    Na, szoval, amit írtál, hogy szereted 'az egyszerű valóságot tükröző' filmeket, ez oké, ez teljesen rendben van, sőt, elmondom, hogy én személy szerint is ezeket szeretem, sőt, ugy vadászgatom őket, mert már a tököm televan a hálivúdi szenny filmekkel meg az un.kasszasikerekkel, amelyek egymást akarják felülüberelni a látványés hangzás-világgal, az egyre nagyobb amerikai-gondolkodás(?)módból eredő idiótaságokkal..
    Szóval, ebben egyetértünk, azt szeretem, ha egy film kikapcsol, de ugyanakkor elhiszem, vagy valamennyire elhihetem azt a mit látok és magamévá tudom tenni. Most nem mondok példákat direkt sem a poz.sem a negatívokra..
    A Forrásra - nem tudom, elolvastad-e - de direkt írtam neked, hogy hogyan érdemes leülni megnézni, ez nem délutáni (vagy délelőtti..) matiné, de nagyon nem.
    Annál sokkal de sokkal mélyebb és elvarázsolóbb. Elmondom, nálam mi történet, aztán legfeljebb nevetsz egyet, és ezzel be is fejezem a témát.
    Barátnőmmel nekikezdtünk, és néztünk. Tetszett a nyitány, egyre kiváncsibb lettem, mi fog történni, merre megy a story. Amikor egyre többször bukkant fel a fa a gömbben, benne a férfival és a nővel (amit írtál is..), egyre többször ismételve, megmondom halál öszintén, én sem vágtam, sőt továbbmegyek, feszengve kezdtem magam érezni, most mi ez, miért is van ez. Egy idő mulva pedig már nem érdekelt, vitt a film, kikapcsolt, és ha hiszed ha nem, mire végére ért, egyszerüen könnyűnek éreztem magam, mintha kicsit kitisztultam volna, vagy mi a fene, a bartánőmre néztem és átkaroltam és furán éreztem magam, de kellemesen.

    Azt hiszem, ezért érték ez az alkotás, és ezért nem lesz soha ilyen hatású egy Emerich v más aktuális látványbaromság rám. Ez után meg főleg nem.

Aktív témák