Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    Megvolt nekünk is a Terminátor Megváltás -t tegnap este.
    4-en majdnem 4 különféle véleményt mondtunk utána. Viszlát néha majdnem be be is aludta, de olyan hangos volt a film, hogy a robbanások és csattanások nem engedték :D

    Nekem személy szerint tetszett, de fenntartásokkal. Az a film nagy baja, hogy a nem gondolkodó amerikai egység állampolgárnak készült. Hisz tele van egy rakás hibával illetve kis hülyeségekkel, ami felett már nem lehet elsiklani azzal, hogy: Áá ez csak egy film / Költői szabadság. S ezen kis hibák sokasága sokat levon az összképből. Mert akármennyire is próbáltam ezekre nem figyelni, megint jött egy ordas marhaság ami képen vágott.
    Valamint ugye az a pár tipikusan amerikai jelenet is amik egyszerűen nem maradhat ki semmilyen amerikai filmből.
    Valamint a vágás volt az, ami még bökte az oldalam. Szinte Tranyói magasságokba emelkedett néha, a gyors vágások egymásutánja. Valamint a túl közeli felvételektől is néha már herótom volt, pl. olyanok ami a trailerben is látszódott, mikor Connor beszél Marcussal. Szinte már az orrszőrét is láttam Bale-nak... De úgy néz ki, hogy ez egy új divat az amerikai akciófilm készítésben, ami remélhetőleg hamar lecseng, s nem a gyors snittekkel akarnak majd jobb hatást elérni.
    De összességben, mint írtam nekem tetszett a film. Szépen össze volt rakva a film. Hangulata, a dinamikája s a látványa is korrekt volt. Szerintem elég robot volt a filmben (bár talán elviseltem volna egy olyan jelenetet ahol egy rakat ember megy egy rakat robotnak, bár ez nem tudom, hogy fért volna bele a sztoriba :K ). Zenéből pont elég volt, mert gondolkodtam, hogy én hova tettem volna még zenét, de nem nagyon jutott eszembe túl sok jelenet.

    U.i: hogy én is okoskodjak egy kicsit az Integra vs. littlelion21 vélemény különbségbe: ne haragudj littlelion21, de én sem értem konkrétan hogy mi a bajod a filmmel. Ok elfogadom, hogy neked nem tetszett, de az az indok, hogy szerinted nem terminátoros nem értem. Meg azt sem értem, hogy lehet összehasonlítani egy '91-es filmet egy 2009-essel. Valamint azt a naaagy pátoszra emelést sem értem, hogy egy, a maga idejében egy igen korrekt filmet minek kell isteníteni (ahogy _az is mondta)? Persze, hogy akkor nem volt telepakolva annyi CGI-jal a film, mert nem volt rá lehetőség, így mással kellett operálni. De hidd el, ha Cameronnak lett volna rá lehetősége biztos többet pakolt volna bele (lásd a most készülő Avatar című filmet). Szóval tiszteletben tartom a véleményed, elfogadom, hogy neked nem tetszett, csak az indokot nem értem. De ezért vagyunk különbözőek. S elnézést hogy így beleugattam mint x-edik fél, csak gondoltam megosztom a véleményem.

Aktív témák