Aktív témák

  • Face8814

    őstag

    Na én is túl vagyok a Terminator 4-en. ( a T3 óta nem voltam moziba, de erre beültem )
    Szóval...
    Először is érdekes kontraszt volt, hogy reggel néztem egy zseniális művet ami letaglózott, ágyhoz szegezett, meghatott és felkavart ( Benjamin Button ), majd este pedig egy legendás eposz folytatását, ami önállóan megállná a helyét mint egy piszok látványos akciófilm, de mint a Terminator folytatása, azért hagy némi kívánnivalót maga után.

    Nyomokban Spoilert tartalmazhat

    Ami a legjobban hiányzott, az a kétségbeesés, reménytelenség hangulata. Az az érzés ami az előd első 2-3 percében felvillan, mikor a T800-as rátapos egy koponyára....
    Na ez az az érzés amit nem éreztem a film alatt.
    Valaki korábban említette hogy tipikus amerikai klisékkel van tele, de jelen esetben ez nem volt baj. Különben is hozzászokhattunk már más filmeknél.
    Volt viszont benne néhány olyan hiba, aminél legszívesebben sikítottam volna, de ettől függetlenül jól szórakoztam. Mindez azért, mert már felkészítettetek a topik olvasásával, hogy ne egy T2 klónt várjak, hanem valami merőben mást.
    Sajnos az a "piszkos lepusztultság", a sötét komor valóságábrázolás nagyon hiányzott nekem a filmből, ezért sem tudok 7/10-nél többet adni ennek az alkotásnak.

    [ Szerkesztve ]

    Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Aktív témák