Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz #54715584 #1497 üzenetére

    A Hideg csontokban semmi félelmetes nem volt, elég sablonos téma, sokáig az nem volt világos, hogy miért zaklatja a kislány a kórházban lévőket, aztán összeállt, hogy nem is a kislány:). De amúgy semmi értelme, ráadásul a végén a szellem rettentő gagyi volt:). Végig olyan érzésem volt, mintha egy japán horrort dolgoztak volna fel ismét.

    A Fantomlakó is csak a végén állt össze, valamennyire. Nem szeretem az olyan filmeket, ahol van másfél óra teljes zavar, aztán a végén 5 percben kiderül valami. Ok, értem én, hogy a fantomlakó végülis maga a főszereplő volt, de akkor is...:).

    Amit még nem szóltam le, az a Fűrész 4. Kínos, rémesen erőltetett, próbálkoznak, küszködnek, de egész egyszerűen nem sikerült épkézláb sztorit összehozni. A szereplők a korábbiaknál is jellegtelenebbek, és nem tudom, hova húzzák még tovább, mikor az egész sztoriban nincs több egyetlen filmnél. Az első még amolyan elmenős, átlag thriller egy pszichopatával, aki trükkös, és a végén van egy ötletes csavar is. De ezzel kifújt, minden további rész csak erőlködés, pénzhajhászás, ami érthető, hiszen minimális (hollywood-i szinten) költségvetésből készült, és tetemes hasznot hoz.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Aktív témák