Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    daa-raa. köszi, az már rég megvolt, classic.
    RedWing. na ez a kategória, amitől ma már félek. sandler-en sajnos nem tudok nevetni, bármennyire is erőlködik, annál rosszabb.nem bírom igazán szeretni. nem tartom rossz szinésznek egyébként csak..nem. egyébként az sem biztos, h tudok mókázni, h két faszi eljátsza hogy együtt vannak..nemtom. persze, mindig lehet kellemesen csalodni, lehet bepróbálom..
    köszi egyébként.

    Nade.
    Gyerekek. Surf's Up.
    Aki még nem látta, villámgyorsan pótolja. Monstre, hallod?.. :) Iszonyat jo kis mese, áá, zabálom. Komolyan mondom, utobbi hetek legjobb film-élménye nekem. :R HD720p, még dobott is az élményen persze.. Este szkrin.
    És tudjátok mi az érdekes?..mondjuk, ezt már régebb óta észrevettem magamon, de, talán a nálatok is így van..legalábbis aki elkötelezzetten vágyik és vadássza a jó filmeket.
    Hogy én amit elinditok filmet, az első -komolyan mondom- percekből levonom, h ez tetszeni fog v nem. Lehet, lehet baromság, persze, hiszen sok alkotás van, ami nehezebben, hossszabban indul be, és csak utánna nyilik ki..de..akkor is. ez a mostani is már bőven nem az első alkalom volt, hogy már a nyitoképeknél tudtam, hogy jajj ez jóó lesz.. :) Szoval, az ilyen hitvány alkotásoknál is, mint (nekem) a benézett sulihuligánok, meg hasonszőrű társai, az ember leül reménykedve, h hátha jó lesz, és végre ellazultan, önfeledten röhöghetek, erre nem, csak szenvedés, és elalvás..
    A Surf's Up-nál ilyen problemo nincs, kötelező kis darab. Csirke powaa
    :D

Aktív témák