Aktív témák

  • macikos

    addikt

    Most olvasom, hogy lesz új Predator! Jeee. Aztán hirtelen elszomorodtam! Na és miért? Ezért: [link]
    Tehát Adrien Brody-t fogják berakni főszereplőnek! :W Fasza. Ezzel az erővel lehetett volna Steiner Kristóf is. Semmi bajom Adrien Brodyval, mindössze a King Kongban meg 1-2 filmben láttam, ott normális volt. De könyörgöm: Volt a Predator, amiben hatalmas, izmos akciósztárok voltak, élükön a valaha volt legnagyobb akciószínésszel, erre most lesz egy ilyen nyálas, trendi szar, csak hogy ne lógjunk ki a többi tucatszar közül meg hogy az átlag nyomorék amerika bulizós, drogos-alkoholista huszonéves fiúcska tudjon majd azonosulni a főszereplővel... kb. mint a Die Hard 4-ben Justin Long -akit nem is tudom egyáltalán hogyan engedtek be egy filmstúdióba ilyen fejjel-, aki a nyomorék geek hülyegyereket alakította, akivel John McClane megmenti a világot. Meg persze a másik, általam nagyon várt filmben is ő volt, a Transformersben, amit szintén elba*ztak rendesen és egy nyálas szar, popcorn-movie lett.

    Gondolom minden akciófilm rajongó egyértelműen Adrien Brody fejszerkezetére, testalkatára gondol a Predator szó hallatán és ez a kép ugrik be neki: [link], én meg hülye vagyok, hogy számomra egy kommandós, lövöldözős akciófilm ezt jelenti: [link]

    Remélem nem csak én vagyok így ezzel és rajtam kívül más is hiányolja a 90-es években megszokott kemény akciófilmeket, melyekben a hasonló kis nyikhaj kölyköket irtották a kemény fiúk és nem fordítva.

Aktív témák